Hurtigt voksende vitaminrig, asiatisk bladgrøntsag.
Planten tilhører kålfamilien og danner en roset af vitaminrige, fjeragtige blade. Bladene høstes løbende under væksten, mens rosetten bevares. Der kan således høstes 4-5 gange i sæsonen. De fine, nye blade anvendes i salatskålen. Færdigt udviklede blade og stængler anvendes i wokmad. Placeres i halvskygge og trives i en fugtig og næringsrig muldjord. Efter såning holdes jorden fugtig, indtil spiringen er godt i gang.
Producentoplysninger for dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelige. Vi arbejder aktivt på at levere disse oplysninger.
Oplysninger om EU-repræsentant eller importør
Oplysninger om EU-repræsentanten eller importøren for dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelige.
Sikkerheds- og advarselsoplysninger
Sikkerheds- og advarselsoplysninger for dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelige. Brugere opfordres til at følge generelle sikkerhedsprincipper og udvise forsigtighed ved brug af produktet.