Filtrer på...
-
WEBERWeber gasgrill Q32003.199,00 kr.
-
WEBERWeber Q1200 gasgrill1.799,00 kr.
-
BROIL KINGBroil King gasgrill Gem 3102.759,00 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Spirit Classic E-220S3.999,00 kr.
-
PRIMAGAZPrimagaz gasflaske Ragasco 10 kg - ombytning208,95 kr.
-
COZZECozze pizzaovn udendørs 17" med termometer1.499,00 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Go-Anywhere1.249,00 kr.
-
COZZECozze pizzaovn udendørs 13" med termometer799,95 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Spirit E-3255.999,00 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Genesis E-325S8.499,00 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Q10001.699,00 kr.
-
PRIMAGAZPrimagaz gasflaske gul 11 kg - ombytning228,95 kr.
-
NAPOLEONNapoleon gasgrill Freestyle 425 Phantom matsort 4 brændere inkl. Sizzle Zone-sidebrænder8.499,00 kr.
-
KINGSTONEKingstone gasgrill Cliff 6605 sort 6 brændere, 1 IR-sidebrænder og bagbrænder6.999,00 kr.
-
OUTDOORCHEFOutdoorchef gasgrill Australia 425 G 117 cm5.249,00 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Genesis II E-310 GBS5.999,00 kr.
-
MUURIKKAMuurikka stegepladesæt D500 Pro Ø78 cm4.199,00 kr.
-
NAPOLEONNapoleon gasgrill Freestyle 365 grafitgrå 3 brændere4.199,00 kr.
-
COZZECozze pizzaovn t/gas udendørs 17" med roterbar pizzasten2.799,00 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Q20003.149,00 kr.
-
NAPOLEONNapoleon gasgrill Rogue 525 Special Edition stål 4 brændere inkl. Sizzle Zone-sidebrænder13.999,00 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Spirit II E-210 GBS3.299,00 kr. Spar: 200,00 kr. Normalpris: 3.499,00 kr.
-
GRILLSTARGrillstar gasgrill Atlanta II 3001.899,00 kr.
-
COZZECozze udebord t/pizzaovn inkl. udtræksbord1.339,00 kr.
-
WEBERWeber smart-gasgrill Genesis EX-33511.749,00 kr.
-
NAPOLEONNapoleon gasgrill TravelQ 2852.499,00 kr.
-
O-GRILLO-Grill gasgrill 500 sort1.199,00 kr.
-
BUSCHBECKBuschbeck grill Capri til trækul 206 cm1.699,00 kr.
-
NAPOLEONNapoleon gasgrill Freestyle 425 grafitgrå 4 brændere5.299,00 kr.
-
NAPOLEONNapoleon gasgrill TravelQ 2402.199,00 kr.
-
KINGSTONEKingstone gasgrill Cliff 4600 4 brændere og 1 IR-sidebrænder4.599,00 kr.
-
WEBERWeber gasgrill Traveler Stealth Edition matsort3.799,00 kr.
-
COZZECozze dør t/pizzaovn 17"259,95 kr.
-
KINGSTONEKingstone gasgrill Cliff 350-1 3 brændere og 1 IR-sidebrænder3.199,00 kr. Spar: 500,00 kr. Normalpris: 3.699,00 kr.
-
KINGSTONEKingstone gasgrill Cliff 6605 6 brændere, 1 IR-sidebrænder og bagbrænder6.499,00 kr.
Grill
Bliv klar til grillsæsonen
Når solen igen finder sin vej tilbage på de nordlige breddegrader, elsker familien Danmark at samle sig omkring grillen og lave et lækkert måltid i de varme sommerdage, hvorfor den rigtige grill er alfa og omega. For de største grillentusiaster bringer grillen også glæde året rundt, men fælles for alle, uanset entusiast- eller erfaringsniveau, er, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilken grill, der egentligt passer bedst til deres behov. Det vil vi her i BAUHAUS kaste lys på.
I valget af en grill hører der flere overvejelser til beslutningen, da forskellige mærker, og grill med bestemte typer optænding kan have indflydelse på, hvordan maden bedst tilberedes og kommer til at smage. I vores varesortiment finder du et stort udvalg af de største grillbrands på markedet til gode priser og dertilhørende grilltilbehør, der gør hele grilloplevelsen nemmere og sjovere. Søger du mere inspiration til din næste eller første grill, kan du også finde dette i vores guide-univers.
Hvilken grill er bedst?
Der er ikke meget grillen uden en grill, hvorfor det selvfølgelig er den første beslutning, der skal tages. Allerede her er det værd at sige, at der hverken er et rigtigt eller forkert svar i forbindelse med valget af en grill, da alle varianter har hver deres styrker. Derfor kommer den rette grill for dig som regel ned til personlig præference. Men lad os tage et kig på, hvordan de forskellige grill adskiller sig fra hinanden, så du er bedst muligt klædt på til den store beslutning.
Fordele ved elgrill:
Er du ikke interesseret i forberedelserne og den potentielle hovedpine, som hører til at optænde den almene grill, men ser derimod bekvemmelighed som en vigtigere faktor, er en elgrill muligvis, hvad du leder efter. Elgrillen er nemlig enkel at optænde og betjene, fordi det eneste du behøver, er adgang til en stikkontakt, for at få liv i den.
Flere elgrill har alt, hvad du behøver, indbygget allerede fra starten, herunder varmeregulering og digital temperaturvisning, så du har fuld kontrol over og kan følge nøje med i tilberedningen uden behov for ekstra tilbehør.
Fordi en elgrill bruger strøm til optænding, skabes der ikke flammer, som med kul og briketter, hvorfor brandrisikoen også er betydeligt mindre sammenlignet med andre grille. Derfor er en elgrill også særligt egnet til brug i gårdhaver og på altaner, hvor åben ild er forbudt. Du kan endda finde visse elgrill, der kan monteres direkte på altangelænderet, så de kan bruges på både større og mindre altaner, uden at optage meget plads.
Er du helt ny i grillverdenen og ikke sikker på, om det er noget for dig, eller hvor meget tid, du vil investere i det, er elgrillen et godt sted at starte. Vil du gerne komme godt fra start, kan du med fordel overveje Pulse-serien eller Q1400 fra Weber. Alternativt kan du tage et kig på elgrill fra Outdoorchef, hvor du blandt andet også finder gasgrill, hvis dette i stedet skulle friste.
Fordele ved gasgrill:
Ligesom med en elgrill kan nøgleordet for en gasgrill også defineres som bekvemmelighed. Gasgrillen kan på flere måder ses som det næste logiske skridt fra elgrillen, da de deler meget af den samme DNA, blandt andet den enkle optænding og temperaturregulering, der justeres som på et komfur. Dog adskiller gasgrillen sig fra elgrillen med sin omfavnelse af det traditionelle, som bringer dens individuelle fordele frem i lyset.
Gasgrillen kan ses som værende tættere på den ”originale” grilloplevelse, hvilket mange forbinder med åben ild og den klassiske kulgrill, men med den moderniserede og lette betjening fra elgrillen, hvortil mindre erfarne grillentusiaster også kan følge med. Med gasgrillen får du derfor glæden ved tilberedning af mad over åben ild, men hvor kullet blot er skiftet ud med gasflasker til grill, hvilket samtidig gør det til den hurtigst opvarmede type grill.
Udover at være en af de mest effektive former for grilloptænding er gas i form af gasflasker også en praktisk løsning, som du finder en stor frihed i. Gasflasker kommer i flere størrelser, hvorfor de og grillen kan være særdeles nemme at fragte, skulle du for eksempel ønske at grille på stranden. Hertil kan de genopfyldes, så du i realiteten kun betaler for den gas, du bruger, når du først har købt gasflasken. Dette kan spare dig penge i det lange løb, hvis du er opmærksom på dit gasforbrug.
Før du kan tænde en gasgrill, skal dine optændingsredskaber først og fremmest være på plads. Her er regulatorsættet et helt essentielt redskab, som bruges til at tilkoble gasgrillen og gasflasken samt justere gastrykket på flasken. Med styr på gasgrillen, kan du dernæst peppe grilloplevelsen lidt op, ved at gøre brug af røgbokse og røgflis. Dette vil tilføje dit kød en lækker røget smag. Røgning er derved også muligt på en gasgrill og er ikke forbeholdt kul.
Gasgrill kommer i mange størrelser og prisniveauer, hvorfor du kan gå på opdagelse blandt flere af de største navne inden for grillverdenen, herunder Broil King og Napoleon eller nogle af de øvrige grillbrands. Uanset, hvad du vælger, får du noget for pengene hos BAUHAUS.
Vil du gerne komme godt ind i grillsæsonen med en gasgrill, kan du finde mere information i vores guide, hvori du blandt andet finder hjælp til, hvordan du vælger den rigtige gasgrill til dine behov samt tips og tricks til madlavning.
Fordele ved kulgrill:
Den velkendte kulgrill er en genganger i mange haver hele landet rundt, hvilket der kan være flere grunde til. Størstedelen af befolkningen er vokset op med en kulgrill, hvorfor den nostalgiske følelse af madlavning over kul på solrige sommeraftener kan være den afgørende faktor lige såvel som smagspræference eller de høje temperaturer, der kun kan opnås med grillkul.
Med kulgrillen har du mulighed for optænding med to typer kul: grillkul og grillbriketter, der hver har deres fordele. Grillkul kan opnå de højeste temperaturer, men kan skabe en ujævn varme, alt efter fordelingen af kullet, hvorfor du potentielt vil opleve områder på grillarealet, der er varmere end andre. Derimod giver grillbriketter en god, ensartet varme ved en lavere, stabil temperatur, når du først har fået gang i dem – dog tager de længere tid at optænde end grillkul.
Valget af den rette type kul til kulgrillen kan være en mindre kunst i sig selv, hvorfor vi har skrevet en praktisk og letlæst guide til at hjælpe dig godt på vej, så du kan få mere ud af din grill. Heri finder du også en vejledning til at gøre optændingen nem og hurtig med grillstartere, samt tips til, hvornår kullene er klar til brug, og hvordan du kan se, hvilken temperatur, de har.
Kul, især grillbriketter, har generelt en lang brændetid, hvorfor det også har den prismæssige fordel, at en enkelt pose kan række langt, hvis du sørger for, at det er af god kvalitet. Selvom det kræver lidt mere forarbejde og viden at få det maksimale ud af kulgrillen, er det netop kullene, der gør den til en tilbagevendende favorit, hvor de varme gløder også kan nydes til langt ud på natten efter madlavningen.
Kulgrill kommer ligeledes i et væld af modeller, og er næsten blevet synonyme med den ikoniske kuglegrill, selvom den også fås som gasgrill. Store som små og dyre som billige kulgrill gør, at alle kan være med, uanset indtægt og pladsmæssigt råderum, og fås samtidig i forskellige designs, der vil komplementere dit udendørsområde.
Fordele ved træpillegrill:
Hvor træpiller førhen primært blev associeret med træpillefyret, har træpillegrillen i nyere tid set sin indvinding på grillmarkedet. Træpillegrillen udfylder nemlig et hul i markedet, mellem gasgrillen og kulgrillen, ved at bruge træpiller til optænding og fyring, alt imens den har indbygget temperaturregulering. Derved får du kulgrillens signatur røgning såvel som gasgrillens brugervenlighed og temperaturstyring, der gør madlavningen både nem og ekstra smagfuld.
Træpillegrillen skal ganske vist have adgang til strøm for at starte, men fyldes dernæst blot op med træpiller til grill i den indbyggede tragt, hvorefter grillen selv fordeler og bruger træpillerne som nødvendigt. Af den grund skal en træpillegrill heller ikke manuelt justeres efter vejrforholdene, ligesom en gasgrill, da indtaget af træpiller automatisk øges eller reduceres for at vedligeholde den indstillede temperatur, hvilket gør den velegnet til at langtidsgrille kød.
Det løbende indtag af træpiller sikrer træpillegrillen en stabil, indirekte varme, der kan indstilles, som du ønsker, hvorfor det er nemt at tilberede mad derpå, uanset temperaturkravet. Hertil kan træpiller til grill købes med diverse smagsnuancer, så maden kan få et hint af kirsebær, eg eller lignende gennem røgning. Derudover er træpillerne til grill lavet af restprodukter af træer, hvorfor det også er en mere miljøvenlig måde at fyre på sammenlignet med kul og gas.
Er du blevet interesseret i en træpillegrill, forhandler vi flere modeller fra den danske producent Traeger. Her kan du finde træpillegrill med wi-fi tilkobling, hvilket lader dig styre den direkte fra din smartphone og følge med i tilberedningen, uanset hvor du befinder dig.
Find mere information om alle grilltyper i vores guide, der giver yderligere indsigt i hver enkel type. Guiden finder du her.
Hvordan forbedrer grilltilbehør grilloplevelsen?
Selvom det mest essentielle grilltilbehør er inkluderet i størstedelen af alle grille, er det med tiden nødvendigt at erstatte det, når det naturligt er blevet nedslidt. Nyt grilltilbehør kan også være med til at forsøde tilværelsen og gøre det endnu mere tilfredsstillende at grille, hvorfor det er værd at udforske, hvad der er af produkter og alternativer til gamle kendinge.
Når det kommer til madlavning på grill, er grillristen en tro følgesvend og den mest udbredte form for grilloverflade, der kan bruges til hovedparten af alle madvarer. Fordi grillriste er så alsidige i deres brug, kunne man godt fristes til at tro, der ingen alternativer er - men det er der: grillplader. Hvor grillplader har sin tid i solen, modsat grillriste, er ved at holde på og grille madvarerne, blandt andet kød og fisk, i sit eget fedt og væsker, hvilket gør slutresultatet mere smagfuldt og aromatisk.
Grillplader er formet som et fad og stilles ovenpå grillristen, hvorfor de også kan bruges som drypbakker sammen med et rotisseri. Rotisseriet sikrer kødet en ensartet tilberedning og god konsistens, da det hele tiden roteres indeni grillen, hvorved det bliver mørt og lækkert. Med en grillplade placeret under rotisseriet får du også mulighed for at bruge fedtet til at lave en kraftig sovs og, vigtigst af alt, reducere den efterfølgende rengøring.
Uanset om du vælger en elgrill, gasgrill eller kulgrill og træpillegrill, er rengøringen en uundgåelig del af at være grillejer. Hvis rengøringen forsømmes, kan det beskadige eller helt ødelægge både grill og grilltilbehør. Men tager du dig af din grill og dit grilltilbehør kan det sagtens holde i mange år, hvorfor det er værd at investere i ordentlig grillrengøring, hvilket samtidig gør arbejdet lettere og hurtigere.
Bliv klogere på, hvordan man holder grillen appetitlig i vores guide, hvor du finder smarte fifs og praktiske rutiner til vedligeholdelse og rengøring af grill- og støbejernsriste, og undgår at bruge gamle husmorråd, som kan gøre mere skade end gavn. Værn også ekstra om din grill med et grillovertræk, der beskytter den mod vind og vejr, hvorved rustdannelse og behovet for ydre rengøring minimeres.
Selvom der er mange måder at grille samt sikre dig selv et veltilberedt måltid på, er en af de mest gennemtestede og lige til metoder de velkendte stegetermometre. Der er en grund til at stegetermometret stadig anvendes, trods årtiers innovationer, der kunne have forældet det. Grunden er ganske enkelt, at stegetermometret er et pålideligt og letanvendeligt redskab, som giver dig et præcist indblik i madvarens kernetemperatur.
Med de høje temperaturer, grillene producerer, rækker almindeligt køkkengrej ikke altid, så hvis du gerne vil undgå at brænde nallerne, er grillredskaber, som grilltange og grillpaletter, uundværlige. Grillredskaberne lader dig betjene grillen på behørig afstand og gøre madlavningen enkel og lækker med eksempelvis en grillpensel til marinering eller grillspyd til indbydende fingermad.
Så lækker som maden kan være, skal det selvfølgelig også afspejles i din servering og anretning, så det bliver en dejlig helhedsoplevelse for både dig selv og dine gæster. Her kan et serveringsfad være med til at højne den æstetiske oplevelse, når maden stilles på bordet.
Opstår der problemer med din grill, kan det være, du skal i gang med at udskifte nogle af de gamle dele med nye. Derfor har vi generelle reservedele til grill samt specifikke reservedele til elgrill og reservedele til gasgrill, hvorfor du nok skal kunne finde, hvad du har brug for.
Alternativer til grill i haven
Lyder det attraktivt med en grill, men leder du samtidig efter et dekorativt samlingspunkt til haven eller et decideret udekøkken, er der mulighed for begge dele hver for sig såvel som sammen. Udekøkkenet har fundet sin vej ind i de danske haver, fordi det mere eller mindre kan designes, præcis som du ønsker, hvor den eneste begrænsende faktor typisk er pladsmangel i haven.
Udekøkkenet bygges op af diverse udekøkkenelementer, herunder køkkenskabe og skuffemoduler, der er vejrbestandige og egnet til udendørsbrug. Køkkenelementerne kan bruges til opbevaring af grillredskaber og som bordplader, hvorpå du kan forberede maden. I hjertet af udekøkkenet finder du oftest en indbygningsgrill, grundet sine vidtspændende tilberedningsmuligheder.
Pizzaovne er i forlængelse af indbygningsgrillen også fast inventar i flere udekøkkener. En pizzaovn sikrer dig autentisk pizza, som ikke kan rekreeres i en normal ovn. Så er du en seriøs pizzaelsker, bør du kraftigt overveje en pizzaovn til udekøkkenet.
Går du på samme måde op i at langtidsrøge din mad, kan du fuldende dit udekøkken med en røgovn. Røgovne er lavet med det specifikke formål at give din mad en aromatisk og delikat røgsmag, der tager røgningen og smagsoplevelsen til nye højder.
Vil du samtidig gerne kunne varme dig ved levende ild på terrassen eller i haven, der også kan bruges til madlavning i den lettere ende, får du et prydeligt indspark til formålet med havepejse. Bål og havepejse er blevet populære valg til udendørsopvarmning i moderne tid med deres blanding af det praktiske og hyggelige. Havepejsens høje og slanke design gør den til en elegant tilføjelse til terrassen, men er du derimod mere til det rustikke, er bålfade et glimrende alternativ.
Med et bålfad kan du skabe den samme oplevelse, som du får med et almindeligt bål, uden et decideret bålsted, i et kontrolleret miljø og med mulighed for at kunne transportere og placere fadet rundt i hele haven. Derudover gør både havepejsens mere lukkede samt bålfadets åbne design det muligt at lave snobrød og riste skumfiduser med de mindste, hvorfor hele familien kan samles og have glæde af dem.