Beskyt dit hjem med en vådrumsmembran
Bor I en anden type hus, så skal I gøre det. Men uanset så kan det altså være en rigtig god idé at gøre. For en vådrumsmembran kan sikre jer med skader og store udgifter, hvis vand siver ned i konstruktionen og ender med at ødelægge materiale i jeres bolig.
En vådrumsmembran er altså en ekstra sikkerhed. Læs mere herunder og bliv klogere på vådrumsmembran.
Hvad er en vådrumsmembran?
Derfor skal du overveje en vådrumsmembran
Hvis du bor i et nyere hus med en konstruktion af beton, så er der en god chance for, at dit vådrum - altså badeværelset - er i den såkaldte klasse L. Det betyder, at den tilstødende konstruktion er vandtæt, og du har således ikke brug for en vådrumsmembran. Umiddelbart.
For du ved nemlig aldrig, om der er mindre fejl i konstruktionen. Og hvis der er det, så kan vand og fugt få frit spil og sive ind i husets konstruktion og skabe problemer. Store problemer. Fugt i væggene kan nemlig føre til skimmelsvamp og råd, og det kan få store konsekvenser. Rent økonomisk koster det en del at få udbedret, og det kan også være sundhedsskadeligt at opholde sig i et hjem med skimmelsvamp.
Derfor giver det mening at montere en vådrumsmembran i dit badeværelse. Med vådrumssikring er du nemlig, ja, sikret mod den form for skader.
Og det er altså ikke noget, du kan se. En vådrumssikring med membran ligger nemlig bag fliserne på dit badeværelse. Så hvis du skal sætte fliser op på dit nye badeværelse, kan du med fordel sætte en vådrumsmembran op samtidig. Du kan finde vores udvalg af fliser her.