Bestil julegaver senest d. 19. december kl. 19.00 for levering inden jul – Gælder kun lagervarer.

Alt du skal vide om terrassevarmer her


Hvis du har en dejlig terrasse, men du bor i Danmark, så er det ikke altid varmt nok til, at du kan sidde udenfor og nyde det. Sådan er det for mange danskere, og derfor er det blevet stigende populært at installere en terrassevarmer på sin terrasse. 

Med en terrassevarmer kan du ikke bare forlænge dine sommernætter. Du kan også forlænge hele terrassesæsonen. En kølig sensommeraften bliver pludselig til en lun sommernat, og en tidlig forårsaften kan du nyde uden klaprende tænder. 

En terrassevarmer er et godt alternativ til dit bålsted eller varmeovn, hvor du vælger en mere miljøvenlig løsning, der heller ikke sætter sig som en lugt i dit tøj. 

Læs mere herunder og bliv klogere på terrassevarmere. 

Hvilke forskellige terrassevarmere kan jeg vælge?


De fleste moderne terrassevarmere er elektriske eller elektriske og infrarøde. Det smarte ved en infrarød terrassevarmer er, at varmen bliver brugt bedre. De infrarøde stråler bliver ikke påvirket af vinden, ligesom elektrisk varme eller sågar afbrænding af træ gør. 

Men mere om det herunder. Nu skal du se, hvilke forskellige elektriske terrassevarmere, du skal have med i dine overvejelser. 

En af de mest kendte og mest genkendelige terrassevarmere er den stående terrassevarmer. Den ligner typisk en blanding af en lygtepæl og en parasol, og den er rigtig god til at fordele varmen jævnt udover det ønskede område på din terrassevarmer. Det vil typisk være omkring dit havebord. Det gør også, at du let kan rykke rundt på din terrassevarmer og altså flytte varmen derhen, hvor du har brug for den. 

Hvis du skal have varmet et telt eller lignende op til en havefest, så er det en lavere, stående terrassevarmer, du skal vælge. Den “skyder” nemlig varmen ud og fordeler over et større område. Skal du have varme direkte ned, hvor du sidder, skal du gå efter en højere terrassevarmer. 

Hvis du skal bruge en mindre terrassevarmer samme sted hvert år, så kan du med fordel vælge en vægthængt terrassevarmer. Denne kan du godt flytte på, men den er bedst udnyttet, hvis du placerer den et sted, hvor du får brug for den igen og igen. De fleste modeller kan også hænge ude hele året, så det er ikke noget, du skal besvære dig med i forhold til vind og vejr. 

Du kan også vælge en terrassevarmer, der hænger fra loftet. Hvis du har en pavillon, en overdækket terrasse eller et stort drivhus, du gerne vil kunne sidde ude i sent om aftenen, er en lofthængt terrassevarmer en rigtig god løsning. 

En lofthængt terrassevarmer kan du dog bruge rigtig mange steder, så længe den har noget at hænge fra. Om du vælger en elektrisk terrassevarmer, der hænger fra loftet eller væggen, det gør ikke den store forskel. Det handler om, hvad der passer bedst ind, der hvor du skal bruge den.

Relaterede produkter

Køb ny terrassevarmer her

Derfor skal du vælge en infrarød terrassevarmer


Du kan få varme på terrassen eller til din fest på mange måder. Via et ildsted, en varmer med levende ild eller en terrassevarmer eksempelvis. Men den mest optimale varme, du kan få på din terrasse, er infrarød varme. Infrarøde terrassevarmere adskiller sig især fra andre typer strålevarme, da de ikke bliver påvirket af vinden på samme måde. Der skal meget vind til, før infrarød varme for alvor bliver forringet. 

Faktisk er infrarøde terrassevarmere så meget bedre end andre, at det kun er, hvis du mangler strøm, at du skal vælge en anden model. 

For det første er en infrarød terrassevarmer billigere i drift. Meget billigere. Op til 50% billigere end gas. Dette skåner også miljøet. Med en elektrisk infrarød terrassevarmer bruger du 92% af energien, hvor en gas terrassevarmer kun bruger 40%. 

Derudover er de infrarøde modeller også meget billigere at købe. Du kan sagtens finde en fin infrarød terrassevarmer til omkring 500 kroner. Det er sværere, når du skal finde en, der bruger gas. 

Desuden skal du stort set ikke vedligeholde en terrassevarmer, der bruger infrarødt lys. Blot tør den af for støv en gang i mellem. Det er det.

Andre guides

usp_block
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto